VÅRA BILMÄRKEN.

Hos oss på Biloteket hittar du ett av marknadens bredaste sortiment. Vi kan erbjuda ett brett modellprogram från Opel, Subaru och Mitsiubishi. Allt från ett grönare och miljösmartare val till högteknologi med kvalité, där alla utmärker sig för sin komfort, framkomlighet och körglädje.

Med en liten och effektiv organisation sätter vi dig som kund i fokus, oavsett om du besöker vår bilförsäljning eller verkstad så ska du bli nöjd med ditt besök. Vi finns i en modern, nybyggd lokal där välutbildad personal finns redo att hjälpa dig till ett tryggt och problemfritt bilägande. Våra ledord är: intresse, lyhördhet och effektivitet – allt för att skapa bra kundrelationer.

OPEL , TYSK KVALITÉ I NYKÖPING

På Biloteket kan vi erbjuda dig Opels breda modellprogram av personbilar och transportbilar. Bilarna håller högsta tyska kvalité till riktigt bra priser där Opel under de senaste åren fått en mängd utmärkelser för hög kvalité och bäst i test. Opel står för innovation, bekvämlighet och modern design. Nya Opel hittar du på Biloteket i Nyköping. Kom gärna in till oss så visar vi varför Opel utmärker sig med hög kvalité och bäst i test.

SUBARU, MED EN BIL FÖR ALLA I NYKÖPING

Vi på Biloteket är väldigt nöjda med att nu kunna erbjuda dig Subarus modellprogram där det finns en bil för alla, allt från den som vill ha körglädje i stadsmiljö till den som vill ha terrängbilens framkomlighet. Subaru är störst i världen på fyrhjulsdrift och alla bilar från Subaru har det som standard. Resultatet blir extremt bra framkomlighet, säker väghållning och massor med körglädje. Nya Subaru hittar du på Biloteket i Nyköping. Kom gärna in till oss så visar vi varför Subaru utmärker sig med komfort, framkomlighet och körglädje.

MITSUBISHI, ETT GRÖNARE BILALTERNATIV I NYKÖPING

Vi på Biloteket är stolta över att vi nu kan presentera ett grönare bilalternativ med Mitsubishis modellprogram. Med hållbarhet i fokus, som en genomgående ledstjärna genom hela tillverkningsprocessen, ger Mitsubishi dig en möjlighet att utforska en vacker värld på ett klimatsmart sätt med all komfort, framkomlighet och körglädje du kan önska dig. Nya Mitsubishi hittar du på Biloteket i Nyköping. Kom gärna in till oss så visar vi varför Mitsubishi utmärker sig som klimatsmart med komfort, framkomlighet och körglädje.

CITROËN ETT KLIMATSMART VAL I NYKÖPING

Vi på Biloteket är väldigt nöjda över att ha utökat med Citroën. Sedan 1919 har Citroën varit en viktig aktör inom tillverkningen av fordon för den stora allmänheten. I dag tar Citroën steget in i en ny tidsålder av eldriven rörlighet genom att göra elektrisk drift tillgänglig för alla. Behoven av ny mobilitet förändras konstant och omställning till ett hållbart samhälle blir allt viktigare för de flesta. Citroën erbjuder nu ett sortiment med 100 % eldrivna modeller och plug-in hybrider som har inspirerats av dig och dina dagliga körningar. Välkommen in till oss på Biloteket i Nyköping så hjälper vi dig att hitta Din nya Citroën.

YADEA – NÄR ENDAST DET BÄSTA ÄR BRA NOG

Spara pengar och slipp dyra bränslekostnader. Miljövänligt, inga koldioxidutsläpp. Stör inte grannarna, med en nästan helt tyst el-motor. Lätt att parkera jämfört med en bil. Kör elmoped in i framtiden!

KONTAKTA OSS

Oldenburgs Allé 12
611 38 Nyköping
Telefon: 0155-28 20 20
Epost: info@biloteket.com

 

ÖPPETTIDER

Bilförsäljning
Mån-Fre: 09.00-18.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: Stängt

Service:
Mån-Fre: 07.00-17.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Genom att använda Google Maps, godkänner du som användare av denna hemsida Google Maps/Google Earths ytterligare användarvillkor.