null

SERVICE & TJÄNSTER.

null

Verkstad

Genom att komma in till oss kan Du vara säker på att Din bil blir omhändertagen på ett fackmannamässigt och prisvärt sätt. Våra tekniker vidareutbildas kontinuerligt och har tillgång till de senaste verktygen och använder alltid Opel Originaldelar.

null

Rekonditionering

En rekonditionering är en grundlig rengöring och städning av bilen som återskapar nybilskänslan och fräschar upp. Genom att underhålla både lack och interiör ökar såväl bilens livslängd som dess andrahandsvärde.

null

Hjulskifte

Har det blivit dags för hjulskifte? Vid ett hjulskifte på vår verkstad ser vi till att däcken placeras rätt så att hjulen inte slits ojämnt. Med ett rätt genomfört hjulskifte förlänger du därför helt enkelt däckens livslängd. Bra för ekonomin, och bra för din egen säkerhet.
null

myOpel

Genuin Opelservice, helt enkelt den bästa service du kan ge din Opel. Nu har vi uppgraderat för att ännu bättre passa dina och din Opels behov.null

Kontroller

Planerat underhåll, kontroller, däck, olja? Håll din Opel i trim med hjälp av Opels kunniga auktoriserade verkstäder.
null

Opel Originalservice

Opel Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.
null

Motorolja

Opel har utvecklat en ny olja för att uppfylla de nya kraven. dexos2 är den nya miljövänliga högprestandaoljan från Opel. Den är speciellt framtagen för de nyaste Opelmodellerna och är även det bästa valet för alla tidigare modeller, både bensin- och dieseldrivna.
null

Opel Omtanke

Rätt underhåll och regelbunden service varje år ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Ju fler år och mil som läggs till din bil, desto viktigare är det att rätt saker kollas och åtgärdas i tid.

Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.