null

KÖR MED STIL.

Med KARL:s stilrena design kör du med finess. Den är det senaste uttrycket för Opels designfilosofi: skulptural konstfärdighet möter tysk precision.
null

5 TILLFREDSSTÄLLANDE SÄTEN.

Med 5 sittplatser erbjuder KARL en fantastisk känsla av rymlighet och komfort, trots sina kompakta mått. Det är en del av KARLs enkla livsstil.
null

PLATS FÖR ALLT.

Med 1.013 liter bagageutrymme, 5 dörrar och en 40/60 fällbar bakbänk, upphör KARL aldrig att överraska.
null

PARKERA SOM ETT PROFFS.

Den bakre parkeringshjälpen varnar om det finns föremål bakom bilen och är ytterligare en säkerhetsfunktion som gör din vardagskörning ännu bättre.
null

EXTRA SNYGG. EXTRA SÄKER.

Se och bli sedd. De stilfullt utformade varselljusen kan också uppgraderas till LED för ett mer modernt utseende och ett mer effektivt, ljusare ljus. OBS: LED varselljus ej tillgängliga i Sverige.
null

AKTIV SÄKERHET I ETT LJUS.

Se mer i varje sväng med aktiv kurvbelysning. Snyggt infällda främre dimljus gör att du kan köra utan att bländas i dimma eller andra förhållanden med dålig sikt.
null

AVSLAPPNAD OCH LAGLIG KÖRNING.

Kör avslappnat genom att använda farthållaren. Speed limit-funktionen hjälper dig att hålla fartbegränsningarna.
null

STANNA PÅ BANAN.

Lane Departure Warning (LDW)* ger dig en varning om du oavsiktligt börjar köra ut ur körfältet. Passerar du väglinjen utan att blinka utlöser bilen akustiska och visuella varningar. *Tillval
null

ETT VARMT VÄLKOMNANDE.

Den uppvärmda ratten och de uppvärmda framsätena är välkomnande bekvämligheter under kalla morgnar.
null

DET PERFEKTA KLIMATET.

En exakt elektronisk klimatkontroll ser till att det alltid är rätt temperatur i bilen. Manuell luftkonditionering finns också.
null

ELMANÖVRERAT SOLTAK.

Himlen inom bekvämt räckhåll. Tryck bara på knappen för att kunna njuta av det generösa soltaket* med automatisk vindavskärmare. Om solen skiner för starkt använder du solskyddet. *Tillval
null

IDEALISK FÖR LÅNGFÄRDER.

Enastående väghållning och ett sofistikerat sätt gör KARL idealisk även för längre sträckor. Upplev en design som känns uppgraderad.
null

MINIMAL STYRKRAFT. MAXIMAL SMIDIGHET.

Njut av reaktionssnabb kraft och enastående smidighet. Ytterst kompakta KARL har den perfekta storleken för stadskörning. Med City-läget maximeras den här fördelen genom att styrningen blir fjäderlätt.
null

UTRUSTNING SOM ÖKAR NÖJET.

Avancerad trecylindrig motorteknik på 55 kW (75 hk) känns som betydligt mer i nätta KARL. Genom att endast släppa ut 104 g/km CO2 är den även skonsam för miljön. Den effektiva femväxlade växellådan är dessutom idealisk för öppna landsvägar.
null

ONSTAR - DIN MEDHJÄLPARE PÅ VÄGEN.

Kontakta räddningstjänst, söka efter parkeringshus eller boka hotellrum* medan du kör? Du kan alltid fråga OnStar!
null

MER UPPKOPPLAD.

Anslut enkelt och prata fritt med allt-i-ett multimedia systemet IntelliLink R 4.0* som är kompatibelt med Android Auto av Google eller Apple CarPlay. *Tillval
null

STREAMTEAM.

KARL håller dig uppkopplad. R300-radion ger dig allt det nödvändigaste. Med R300 BT får du dessutom Bluetooth® så att du kan spela upp musik från bärbara enheter och ringa handsfreesamtal.
null

FULL KOLL VIA RATTEN.

Svara eller lägg på när du är på väg och ha full kontroll över vad du lyssnar på via ratten, med rattkontroller kan du styra det mesta.
null

OPEL KARL ESSENTIA.

All KARL du behöver och mer därtill...
null

OPEL KARL ENJOY.

Kliv in i extra komfort, stil och valfrihet.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.